Maratonul Cetatii Suceava 2018

Salvaţi Copiii, filiala Suceava, a organizat, sâmbătă 15 septembrie 2018, a doua ediție a Maratonului Cetății Suceava, sub motto ”Alerg pentru viață!”, toţi participanţii alergând pentru cauza copiilor născuți prematur. Fondurile colectate vor fi folosite pentru dotarea unei maternităţi din judeţul Suceava, unde este cea mai mare nevoie de echipamente, pentru a-i salva pe nou-născuții care vin pe lume înainte de termen.

Evenimentul din 15 septembrie a adunat peste 460 de participanți la cursele de tura lunga, semimaraton, populară și a copiilor.

Startul competițiilor și premierea au fost făcute de Petru Bodârlău, costumat în ”Ștefan cel Mare”, iar medaliile de la sfârșitul curselor au fost înmânate de Andrei Gafița, alături de voluntarii organizației.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat Muzeul Bucovinei, AJSPT Suceava, ISU Bucovina, Primăria Ipotești, Primăria Udești, MicaMia, Victoria Gym. Sponsori ai evenimentului au fost: Carrefour, Dectahlon, Rulexim, Kalman (sponsori Dimond), Auchan, Terra Design, Technoworld (sponsori Platinum), Assist (sponsor Gold), Farmacia Oana Maria, Ceramică Marginea (sponsori Silver). Evenimentul s-a bucurat de sprijinul ISU Bucovina, IJJ ”Bogdan Vodă” Suceava și Poliția Comunitară Suceava.

Evenimentul a fost susținut și promovat de Cristina Casandra, Andrei Gafița, Ioana Poienariu, Rodian Ochea, Cami Enera, Constantin Lucuțar, Vlad Damian, Tudor Macovei.

Valoarea totală a donațiilor făcute de participanți este de 18.328 lei, iar valoarea sponsorizărilor în bunuri și servicii este de 16.507 lei.

Rezultatele competiției pot fi văzute pe http://www.cronometrajonline.ro/mcs18/

Fotografii

Aparitii media

Sponsori

Diamond

               

Platinum

           

Gold

   

Silver

           

Parteneri

                       

Parteneri Media